EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alecto DBX-85 ECO Itkuhälytin

Tuotenumero:045185-
69,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Alecto DBX-85 on laadukas itkuhälytin, jossa häiriöttömän yhteyden takaa digitaalinen DECT-teknologia. Laitteen hyvä äänenlaatu sekä vastausmahdollisuus tekevät tästä hinta-laatusuhteeltaan erinomaisen itkuhälyttimen!

Vanhempien yksikössä on ladattavat paristot mukana, ja se toimii myös verkkokvirralla. Lapsen yksikkö toimii verkkokvirralla, tai siihen voi laittaa ladattavat paristot mikäli verkkovirtaa ei ole saatavilla (Huom! Ei tavallisia paristoja). Lapsen yksikössä on lempeä yövalo. Laitteen ECO-tila mahdollistaa pienemmän virrankulutuksen sekä säteilyn.

Alecto DBX-85 -laitteella on ulkona jopa 300m kantomatka, ja sisätiloissa jopa 50 metrin kantomatka.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alecto
Digitaalinen:Kyllä
Kantavuus:Sisällä jopa 50m,Ulkona jopa 300m
LCD-näyttö:Ei
Lämpömittari:Ei
Puheyhteys molempiin suuntiin:Kyllä
Virtalähde lapsen yksikkö:Verkkovirta
Virtalähde vanhempien yksikkö:Ladattavat akut,Verkkovirta
Yövalo:Kyllä
Äänenvoimakkuuden säätö:Kyllä