EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alecto DBX-82 Itkuhälytin

Tuotenumero:045182-
79,00
Osamaksu 6,00 € / kk

Tuotekuvaus

Itkuhälytin jossa erittäin pitkä kantavuus, jopa 3km ihanneolosuhteissa! Alecto DBX-82 itkuhälytin on mainio valinta, kun haluat pitkän kantavuuden. Äänenvoimakkuus on säädettävissä, ja laitteen vanhempien yksikkö toimii ladattavilla akuilla. Lapsen yksikkö toimii verkkovirralla.

Vanhempien yksikössä on taskulamppu joka auttaa löytämään pimeällä lapsen huoneessa ilman että valoja tarvitsee laittaa päälle.

Verkkokauppa saatavuus: 2

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alecto
Digitaalinen:Kyllä
Kanavien lukumäärä:304
Kantavuus:Jopa 3 km
LCD-näyttö:Kyllä
Puheyhteys molempiin suuntiin:Ei
Virtalähde lapsen yksikkö:Verkkovirta
Virtalähde vanhempien yksikkö:Ladattavat akut,Verkkovirta
Äänenvoimakkuuden säätö:Kyllä