EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alecto DBX-68 Long Range Itkuhälytin

Tuotenumero:045168-
150,00 €120,00
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 30,00 €

Tuotekuvaus

Alecto DBX-68 itkuhälytin on suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön. Jopa 1000 metrin kantavuus sekä toimintavarmuus eri lämpötiloissa (-15°C - 50°C) tekevät siitä mainion valinnan kun lasta nukutetaan ulkona. Alecto itkuhälytin DBX-68 on varustettu lämpötilahälytyksellä, ja se näyttää huoneen tai ulkoilman lämpötilan selkeästi isolla näytöllä.

Alecto DBX-68 on varustettu isolla 2,5 tuuman kosketusnäytöllä, ja laitteessa on myös vastausmahdollisuus, jolloin lasta voi rauhoitella helposti menemättä huoneeseen. Lisäksi yövalo on mahdollista asettaa päälle ja pois etänä. Molemmissa yksiköissä on ladattavat akut, joiden valmiusaika on 12-20 tuntia riippuen käytöstä.

Verkkokauppa saatavuus: 3

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alecto
Kantavuus:1 km
Lämpömittari:Kyllä
Puheyhteys molempiin suuntiin:Kyllä
Virtalähde lapsen yksikkö:Ladattavat akut
Virtalähde vanhempien yksikkö:Ladattavat akut
Vyöklipsi:Kyllä