EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Alecto DBX-125 Full Eco DECT Itkuhälytin

Tuotenumero:0451125-
55,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Alecto DBX-125 on DECT-itkuhälytin joka tarjoaa hyvän äänenlaadun sekä turvallisen yhteyden jolla valvoa pienokaisen unia. Tämän itkuhälyttimen kirkkaan äänen ansiosta kuulet tarkkaan pienimmätkin äänet, joita lapsi unissaan pitää, ja kuulet kun hän on heräämäisillään. Laitteen Eco-tila tarkoittaa että siinä on valittavissa myös energiaa säästävä tila, joka pidentää akunkestoa sekä minimoi säteilyä.

Alecto DBX-125 Eco DECT-itkuhälytin mahdollistaa myös takaisinpuhumisen, eli voit rauhoitella lasta takaisin uneen itkuhälyttimen kautta, menemättä lapsen huoneeseen. Laitteessa on viisi erilaista kehtolaulusävelmää, joilla voi tuudittaa lapsen uneen. Lapsen yksikössä on lisäksi yövalo, jota voi säätää etänä vanhempien yksikön kautta. Lämpötilanäytön avulla näet myös suoraan, onko huoneen lämpötila sopivalla tasolla.

Itkuhälyttimen vanhempien yksikkö toimii ladattavilla akuilla (sisältyvät), ja niissä on jopa 10 tunnin valmiusaika. Kantavuusalue on sisätiloissa noin 50 metriä, ja ulkona jopa 300 metriä.

Verkkokauppa saatavuus: 1

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Alecto
Digitaalinen:Kyllä
Puheyhteys molempiin suuntiin:Kyllä
Virtalähde lapsen yksikkö:Verkkovirta
Virtalähde vanhempien yksikkö:Ladattavat akut
Äänenvoimakkuuden säätö:Kyllä