EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Unipussi M, Minttu

Tuotenumero:0985941-25
26,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Ihana uutuus Emmalta – Unipussi vauvalle, jonka avulla kapalointi on lastenleikkiä. Unipussissa lapsesi kädet ovat pään vierellä ylöspäin, niiden luontaisessa asennossa. Tässä asennossa lapsi saa tuotua käden suuhun rauhoittaakseen itseään. Unipussi on ihanan kevyttä ja joustavaa, joten pikkuisen on helppo rauhoittua ja nukahtaa kapaloon.

Unipussin pukeminen on super helppoa: avaa vetoketju, asettele vauva sisään ja kädet ylöspäin, ja laita vetoketju kiinni. Jos kesken unien on tarpeen vaihtaa vaipat, avaa kaksisuuntainen vetoketju alhaalta, jolloin jalkapääty avautuu, mutta loput kapalopussista pysyy vauvan päällä.

Kapalopussin ominaisuudet:

• Luontainen asento vauvalle: kädet pään vierellä ylöspäin

• Vauva pääsee rauhoittamaan itseään tuomalla kädet suuhun

• Kapalointi onnistuu aina

• Kaksisuuntainen vetoketju, jonka avulla voit avata vain jommankumman päädyn

• Kaula-aukossa vetoketjusuoja

• M-koko: pituus 67 cm

• Sopii noin 4-6 kk vauvalle

• Helppokäyttöinen

• Ihanan joustavaa ja hengittävää materiaalia

• Materiaali: 95% puuvillaa, 5% spandex

• Valitse vaaleansinisestä, harmaasta, mintusta, tai rosasta

• Hihansuissa koristenauhat raidoilla

• Hihansuussa nepparit, joilla hihansuut saa auki tai kiinni

• Kapalopussi tulee kätevässä, uudelleen suljettavassa ja -käytettävässä pussukassa

• Konepesu 30-asteessa

Kapalointi voi rauhoittaa vauvaa, mikä voi helpottaa vauvan nukuttamista. Kapalointi vaatii harjoittelua, mutta tätä unipussia voi alkaa käyttämään saman tien sen helppokäyttöisyyden ansioista. Tämän helpommaksi ei kapalointi muutu.

Emma unipussia on saatavilla kahta eri kokoa. S-koko sopii noin 0-3 kk, 3-6 kg vauvalle (56cm niskasta helmaan). M-koko sopii noin 4-6 kk, 5,5-8 kg vauvalle (66cm niskasta helmaan). Vauvan kasvaessa, siirry S-koosta M-kokoon. M-koossa on neppareilla avattavat hihansuut, jolloin voit vapauttaa vauvan kädet yksi kerrallaan. Lapsi voi aloittaa nukkumalla molemmat kädet kapalopussin sisällä, sitten toinen käsi ulkona, ja lopulta molemmat kädet ulkopuolella.

Saatavuus: 11

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.