EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Seinähoitopöytä

Tuotenumero:05432-
229,00
Osamaksu 10,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Seinähoitopöytä on loistava ratkaisu pienempiin tiloihin. Seinälle asennettava vauvan hoitopöytä vie vain vähän tilaa ja vapauttaa paljon lattiapinta-alaa.

Troll vauvan hoitopöydässä on kaksi hyllyä, jotta käden oluttuvilla on esimerkiksi vaippoja tai muita tärkeitä pieniä lastentarvikkeita. Vankka puusta tehty rakenne ja korkeat reunat takaavat turvallisen hoitohetken vauvallesi.

Ominaisuudet:

• Mitat: L62 x S76 x K80 cm

• Materiaali: Puu

• Helppo avata ja sulkea

• Kätevät säilytyshyllyt

• Klassinen ulkonäkö & valkoinen väri

• Korkeat reunat

Huom! Valitse seinämateriaalille sopivat kiinnitystarvikkeet, jotka tarvitset asentamiseen. Kiinnitystarvikkeet eivät sisälly pakettiin.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Materiaali:Puu
Tuotteen alkuperämaa:Latvia
Tuotteen mitat:(L)62x(S)76x(K)80

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.