EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Hoitopöytä Lux, Valkoinen

Tuotenumero:05435-04
179,00
Osamaksu 8,00 € / kk

Tuotekuvaus

Troll Lux -hoitopöytä on klassinen kaluste ja tarvetuote kaikille vaippaikäisten vanhemmille. Tässä hoitopöydässä on kaksi käytännöllistä avohyllyä, johon voi sijoittaa tarvikkeet, joiden pitää olla helposti saatavilla. Ylimpänä on vetolaatikko, mihin voi sijoittaa kaiken pienen tavaran tai asiat joihin vauva ei saisi koskea.

Hoitopöytä on valmistettu laadukkaasta ja kestävästä koivusta. Hoitopöytää voi kätevästi liikutella huoneesta toiseen jalkojen alla olevien pyörien avulla, jotka saa turvallisesti lukkoon sopivan paikan löytyessä.

Ominaisuudet:

• Yhdistää tukevan vaipanvaihtopaikan ja säilytystilan hoitotarvikkeille

• Materiaalina koivu

• Mitat K96 x L60 x S78 cm

• Yksi vetolaatikko ja kaksi avohyllyä

• Lukittavat pyörät

Troll Lux -hoitopöytä voi täydentää kätevästi saman tuotesarjan tuotteilla, ja esimerkiksi hankkia samantien sopiva hoitoalusta.

Verkkokauppa saatavuus: 5

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Materiaali:Koivu
Tuotteen mitat:K96 x L60 x S78 cm

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.