EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Hoitopöytä Linda, Valkoinen

Tuotenumero:05436-04
119,00
Osamaksu 7,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Hoitopöydän avulla vauvan hoidosta tulee helpompaa: sen päällä voi vaihtaa vaipat, pukea tai riisua vaatteita, ja tehdä kaikkea muuta arkista hoitoa. Yksinkertaiset linjat tekevät Linda hoitopöydästä sopivan joka kotiin. Hoitotason alla on hylly, johon voit kätevästi laittaa vaippoja, liinoja, ja muita tarvikkeita.

Troll on huippumerkki Euroopasta, joka käyttää kalusteissaan pääasiassa koivua. Tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan lapsen turvallisuus ensisijaisesti mielessä. Kalusteet valmistetaan viimeisimpien eurooppalaisten turvastandardien mukaan.

Ominaisuudet:

• Hoitotason mitat K93 cm, L55cm, ja S75cm

• Hoitotaso ja hylly

• Valkoinen väri

• Materiaalina koivu

Troll sarjan pehmeät hoitoalustat täydentävät Linda-hoitopöytää. Samaan Linda-tuotesarjaan kuuluu myös kaunis ja selkeälinjainen pinnasänky.

Saatavuus: 24

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Materiaali:Koivu
Tuotteen mitat:Ulkomitat 101,5x59x78 cm

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.