EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Hoitotaso Sängyn päälle, Royal Harmaa

Tuotenumero:041500-103
59,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Troll hoitotaso sängyn päälle on kovapohjainen hoitotaso, joka on käytännöllinen sekä vie vain vähän tilaa, sillä se asetetaan pinnasängyn päälle poikittain.

Pinnasängyn päälle asetettava hoitotaso sopii lähes kaikkiin pinnasänkyihin, jotka ovat leveydeltään 60 cm. Päällinen on pinnoitettua puuvillamateriaalia, joka on helppo pitää puhtaana rätillä pyyhkien.

Ominaisuudet:

• Pieneen tilaan sopiva

• Kätevät kiinnityshihnat klipseillä

• Sopii lähes kaikkiin pinnasänkyihin, jotka ovat leveydeltään 60 cm

• Pinnoitettu päällinen

• Hoitotason leveys on 50 cm ja syvyys 66,5 cm

• Pehmustettu

• Turvalliset korotetut reunat

Kuka keksikään, että vauvan hoitotason voi myös sijoittaa pinnasängyn päälle, on nero.

Verkkokauppa saatavuus: 32

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Tuotteen mitat:50x66,5x13 cm

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.