EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Troll Hoitoalusta Lux

Tuotenumero:041510-
38,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot

Tuotekuvaus

Troll Lux hoitoalusta on pehmustettu vaahtomuovilla, joka on sopivan napakkkaa, jotta vaippojen vaihto onnistuu sutjakkaasti, mutta myös kivan pehmeää, jotta vauvalla on mukava olla. Hoitoalusta on erityisen pitkäkäyttöinen, sillä tämän kosteutta hylkivän päällisen voi irroittaa ja laittaa pesukoneeseen. Nopeaa putsaukseen voi käyttää myös kosteaa rättiä.

Ominaisuudet:

• Kosteutta hylkivä päällinen

• Mitat 50x65 cm ja paksuus 9 cm

• Vaahtomuovitäyte

• Ihanat kuosit, joista voi valita omanlaisensa

• Irrotettava ja konepestävä päällinen

Vauvan hoitoalusta on yksi vanhempien must have -tuotteista. Hoitoalustan voi sijoittaa helposti hoitopöydän päälle, jossa vauvan on mukava oleskella vanhempien vaihtaessa vaippoja.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Troll
Tuotteen mitat:50x65x9 cm

Tavaramerkki

Kun ensimmäinen Troll tehdas perustettiin Smilteneen, Latviaan vuonna 1994, tehtaalla oli 20 työntekijää ja valmistus oli 200 sänkyä kuukaudessa lähinnä Ruotsin markkinoille.Tänään on toisin. Kiitos modernin muotoilun, tuotteiden laadun ja uuden teknologian, Troll tehtaalla työskentelee nyt 300 työntekijää ja kahdessa tehtaassa valmistuu 15.000 yksikköä joka kuukausi.Tuotteemme ovat pääasiassa valmistettu kauniista koivupuusta. Puu on ihastuttava materiaali valmistaa ja se lopputulos on kaunis. Latviassa on metsää 45% pinta-alasta. Käytämme vesiliukoista myrkytöntä maalia ja liimaa huonekaluissamme. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja vähentää ympäristön jalanjälkeä ja olemme sitoutuneita pitämään standardeista kiinni lasten huonekalujen valmistajana myös tulevaisuudessa.