EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Rotho Hoitoalusta 50*70cm, Harmaa

Tuotenumero:007160-25
34,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Rotho Hoitoalusta 50*70cm on pehmoinen ja helposti pestävä vaipanvaihto- ja hoitoalusta vauvalle.

Rotho Hoitoalusta on kunnolla pehmustettu, jotta vauvalla olisi mukava ja turvallinen olo vaipanvaihdon aikana. Hoitoalustan pehmeät ja tukevat turvareunat varmistavat vauvan turvallisuuden alustalla köllötellessä, estäen vierähtämisen pois alustalta.

Hoitoalustan kestävä päällinen on hellä vauvan iholle, sekä puhdistuu helposti märällä rätillä pyyhkimällä. Alustan materiaali on ihoystävällistä ja ftalaatti-vapaata, sekä OEKO-TEX 100 standardien mukaista, joten vauvan on turvallista makoilla suoraan alustalla ilman pyyhettä tai vilttiä.

50 cm leveä ja 70 cm pitkä hoitoalusta on sopiva myös kompakteihin kylppäreihin ja pienille vaipanvaihtotasoille, sekä helpompi kuljettaa mukana kuin isommat alustat. Kaikki Rotho hoitoalustat on valmistettu Euroopassa ja kuljetettu ekologisesti.

Ominaisuudet:

• Pehmustettu hoitoalusta vauvalle

• Puhdista helposti pyyhkimällä märällä rätillä

• Pehmustettu alusta, jossa iholle hellä pintamateriaali

• Pehmeät ja tukevat sivureunat estävät vauvaa vierähtämästä pois alustalta

• Materiaalit OEKO-TEX 100 standardien mukaisia

• Tehty ihoystävällisestä ja ftalaatti-vapaasta materiaalista

• Vauvalle turvallista ja mukavaa makoilla suoraan alustalla ilman pyyhettä tai vilttiä

• Sopii myös kompakteihin kylppäreihin ja pienille vaipanvaihtotasoille

• Valmistettu Euroopassa

• Valmistettu ja kuljetettu ekologisesti

• Valitse oma design tyylikkäistä vaihtoehdoista

• Mitat: 50x70 cm

Rotho Hoitoalustan tyylikkäistä väreistä ja kuvioista voit valita omaan sisustukseesi sopivan.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Rotho