EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lässig Hoitoalusta, Dots Rose

Tuotenumero:061176-750
25,95
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Lässig matkahoitoalusta on helppo napata mukaan käsilaukkuun, hoitolaukkuun tai reppuun, ilman että purat koko hoitolaukun sisällön vaihtaessasi laukkua ja etsiessäsi kaikkia tarvittavia tarvikkeita.

Matkahoitoalusta on pienempi kuin A4 (18 x 25,5 cm) ja vain 2,5 cm paksu. Se on kevyt ja pieni, ja siksi sopiikin monenlaiseen laukkuun.

Matkahoitoalustan avulla pidät vaipanvaihtotarvikkeet aina mukanasi ja hyvässä järjestyksessä. Sisältö pysyy matkahoitoalustassa kätevän kiinnityslenkin ansioista sekä erilaisten taskujen.

Matkahoitoalustassa on:

• Vettä hylkivä vaihtoalusta

• Lokero kosteille pyyhkeille

• Eri taskuja ja vetoketjullinen tasku

• Lenkki nepparikiinnityksellä (täydellinen tutille)

Valitse kauniista väreistä ja kivoista kuvioista itsellesi sopiva matkahoitoalusta.

Verkkokauppa saatavuus: 3

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lässig
Materiaali:100% polyester
Tuotteen mitat:18x2,5x25,5 cm
Tuotteen paino:0,14 kg

Tavaramerkki

Lässig GmbH, jonka pääkonttori sijaitsee Saksan Babenhausenissa, valmistaa innovatiivisia, iloisen värisiä ja trendikkäitä tuotteita koko perheelle. Laaja tuotevalikoima sisältää hoitolaukkuja, lasten laukkuja, ruokailuvälineitä, tekstiilejä sekä asusteita raskaana oleville naisille ja äideille. Lässig tuotemerkki tuotiin markkinoille vuonna 2007 ja tuotteita myydään nyt jo yli 50 maassa.