EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Baby Art Shelf House Vauvan kädenjälki & valokuvakehys

Tuotenumero:1093601091030-
25,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Kaunis ja veikeä valokuvakehys, johon voit tallettaa pikkuisesi kuvan ja vauvan kädenjäljen tai jalanjäljen, on ihana vauvamuisto itsellesi ja perheellesi.

Talon muotoinen kehys sopii hauskasti lasten huoneen sisustukseen. Baby Art valokuvakehys on helppo ripustaa seinälle ja veikeä syvennys puisessa kehyksessä luo pienen hyllyn muistoesineille. Vauvamuisto on aina loistava lahja isovanhemmalle tai tuoreelle perheelle.

Ominaisuudet:

• Ripustettava, talonmallinen valokuvakehys

• Valokuvalle & vauvan käden- tai jalanjäljelle

• Kaunis vauvamuisto toimii myös sisutuselementtinä

• Puinen kehys toimii myös pikkuhyllynä

• Käden jäljen painatus helppoa ja turvallista

• Painatus ja valokuvan paikka vapaasti valittavissa

• Kaikki tarvikkeet tulevat paketissa mukana

Vauvan jalan- tai kädenjäljen painattaminen on helppoa sekä tietysti turvallista lapselle. Paketissa tulee kaikki tarvittavat materiaalit painatukseen: maali ja tela maalin levitykseen.

Saatavuus: 27

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Art

Videot

Tavaramerkki

Baby Art - tuotteiden avulla luot kauniita muistoja vauva-ajasta. Kauniisiin kehyksiin voit tallentaa jalan- tai kädenjäljen, helposti ja turvallisesti. Baby Art tuotteet ovat myös erinomainen lahja isovanhemmille tai kummeille!