EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Baby Art My Very First Year Vauvan kädenjälki & valokuvakehys

Tuotenumero:1093601094800-
32,00
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Ihana tapa kerätä muistoja vauvan ensimmäisestä vuodesta samoihin kehyksiin – 12 valokuvakehystä ja vauvan käden- tai jalanjäljen painatus. Nappaa joka kuukaudelta kuva ja seuraa lapsesi ensimmäisen vuoden kehitystä. Painata kolmiulotteinen vauvan käden- tai jalanjälki valkoiseen savimaiseen materiaaliin, joka muistuttaa vielä pitkään kuinka pieni vauvasi onkaan ollut. Lopuksi voit kirjata pikkuisesi nimen ja syntymäpäivän, jolloin aivan ihana vauvamuisto on valmis.

Baby Artin kaunis, puinen kehys kokoaa tämän kauniin vauvamuiston. Tämä vauvamuisto on ihana sovittaa osaksi lasten huoneen sisutusta tai antaa se lahjaksi isovanhemmalle tai tuoreelle perheelle.

Ominaisuudet:

• Puinen, kehystetty vauvamuisto ensimmäisestä vuodesta

• Ruudukko 12 valokuvalle

• Kirjasintarrat nimelle ja syntymäpäivälle

• 3D vauvan jalanjälki tai kädenjälki

• Kaunis vauvamuisto toimii myös sisutuselementtinä

• Käden jäljen painatus helppoa ja turvallista

• Materiaalilla voi tehdä monta painatusyritystä

Vauvan jalan- tai kädenjäljen painattaminen on helppoa sekä turvallista lapselle. Paketissa tulee kaikki tarvittavat materiaalit painatukseen, eikä painatuksen kovettaminen vaadi uunia. Pystyt myös korjaamaan painatusta, jos vauvan kädenjälki ei ensimmäisellä kerralla onnistukaan, sillä erityinen materiaali sallii monta painatusyritystä.

Saatavuus: 17

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Art

Tavaramerkki

Baby Art - tuotteiden avulla luot kauniita muistoja vauva-ajasta. Kauniisiin kehyksiin voit tallentaa jalan- tai kädenjäljen, helposti ja turvallisesti. Baby Art tuotteet ovat myös erinomainen lahja isovanhemmille tai kummeille!