EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Baby Art Hanging Frame Vauvan jalanjälki & valokuvakehys

Tuotenumero:1093601099100-
23,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Upea, boho-tyylinen vauvamuisto, johon voit tallettaa pikkuisesi kuvan ja kolmiulotteisen vauvan kädenjäljen tai jalanjäljen. Baby Art valokuvakehys on helppo ripustaa seinälle, jossa sitä koristaa puiset helmet, luonnolliset narut, sekä valkoiset kehykset. Tämä vauvamuisto on ihana sovittaa osaksi lasten huoneen sisutusta tai antaa se lahjaksi isovanhemmalle tai tuoreelle perheelle.

Ominaisuudet:

• Ripustettava vauvamuisto, missä kaksi kehystä

• Yhteen kehykseen laitetaan kuva, toiseen vauvan käden- tai jalanjälki

• Kaunis vauvamuisto toimii myös sisutuselementtinä

• Luonnollisen väriset narut ja puiset helmet

• Käden jäljen painatus on helppoa ja turvallista

• Materiaalilla voi tehdä monta painatusyritystä

Vauvan jalan- tai kädenjäljen painattaminen on helppoa sekä tietysti turvallista lapselle. Paketissa tulee kaikki tarvittavat materiaalit painatukseen, eikä painatuksen kovettaminen vaadi uunia. Pystyt myös korjaamaan painatusta, jos vauvan kädenjälki ei ensimmäisellä kerralla onnistukaan.

Saatavuus: 37

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Baby Art

Tavaramerkki

Baby Art - tuotteiden avulla luot kauniita muistoja vauva-ajasta. Kauniisiin kehyksiin voit tallentaa jalan- tai kädenjäljen, helposti ja turvallisesti. Baby Art tuotteet ovat myös erinomainen lahja isovanhemmille tai kummeille!