EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Bambu Lakana 60*120cm, Vaaleanpunainen

Tuotenumero:152351-14
17,90
Osamaksu 4,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Bambu on todella kestävää ja ihanan pehmoista, joten se sopii täydellisesti pikkuisten lakanamateriaaliksi. Se myös hengittää erinomaisesti, joten tämä aluslakana ei hiosta.

BabyMatexin Bambualuslakanassa on kuminauhareunus ja se on muotoonommeltu, joten aluslakana pysyy hyvin paikallaan pinnasängyn patjan päällä.

Ominaisuudet:

• Sopiva standardikokoisten pinnasänkyjen patjoihin

• Koko 60 x 120 cm

• Värivaihtoehdot: valkoinen, harmaa, ja vaaleanpunainen

• 100% bambua

• Ei hiosta

Verkkokauppa saatavuus: 38

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex