EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Kosteussuojalakana 60*120, Valkoinen

Tuotenumero:098592-03
16,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Vahinkoja sattuu, mutta helpompaa on vain vaihtaa lakanat kuin kuivatella koko patjaa. Patjansuojus on kätevä kosteussuoja joko sijauspatjan alle tai päälle, suojaten patjaa yökastelulta, vatsataudin iskiessä, tai muilta kosteusvahingoilta.

BabyMatexin patjansuojus on kosteuden pitävä ja sopii täydellisesti pinnasängyn patjan päälle. Päällisen puuvilla on Ökö-Tex standardien mukainen ja hengittää hyvin pikkuisesi alla.

Ominaisuudet:

• Konepestävä 95 asteessa

• Anti-allergeeninen

• Päällinen Öko-Tex puuvillaa

• 55% puuvillaa, 26% polyuretaania, 19% polyesteria

• Koko 60 x 120 cm

Patjansuojuksessa on kätevä lenkit, jolla sen saa pysymään kiinni patjassa. Näiden avulla sen saa sopimaan myös hieman eri kokoisiin patjoihin.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex
Materiaali:19% polyesteri,26% polyuretaani,55% puuvilla
Pesuohjeet:95 asteen konepesu