EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Cotton Lakana 60*120cm, Valkoinen

Tuotenumero:152125-03
11,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

BabyMatexin pehmeästä puuvillasta valmistettu lakana sopii standardikokoisten pinnasänkyjen patjoihin. Lakana on muotoon ommeltu, joten se on helppo laittaa ja vaihtaa. Lakanassa on myös kuminauhareunus, jotta se pysyy paikallaan niin hyvin kuin mahdollista eikä pääse luisumaan patjan päältä pois, kun vauva liikkuu unissaan.

Ominaisuudet:

• 100% puuvillaa

• Värivaihtoehdot: valkoinen tai harmaa

• Koko: 60 x 120 cm

• Sopii pinnasänkyjen patjoihin

• Muotoonommeltu

• Ympärimenevä kumireunus

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex