EtusivuMyymälätTarjouksetBlogiYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

BabyMatex Aeroline Patjansuoja Oxi Proof 60 x 120cm

Tuotenumero:152100-
29,90
Osamaksu 4,00 € / kk

Tuotekuvaus

Aeroline Oxi Proof patjansuojus koostuu kolmesta kerroksesta, luoden hengittävän mutta kosteutta pitävän patjansuojuksen pinnasänkyihin. Ensimmäinen kerros on suunniteltu hyvin hengittäväksi, jottei pikkuisesi ylikuumene eikä suojus hiosta. Toinen kerros on imukykyinen, joka imaisee pissavahingot ja muut. Viimeinen kerros on vedenkestävä, joka estää kosteuden siirtymistä patjaan.

Ominaisuudet:

• Hengittävä kerros: 100% polyesteriä

• Imukykyinen kerros: 82% puuvillaa ja 18% polyesteriä

• Vedenkestävä kerros: 100% polyuretaani

• Koko: 60 x 120 cm

• Kumilenkit kulmissa

Aeroline Oxi Proof patjansuojus on eurooppalaista laatua ja se on suunniteltu pitäen vauvojen nukkumamukavuutta ensisijaisen tärkeänä. Patjansuojus pysyy hyvin pinnasängyn patjassa kiinni kulmissa olevien kumilenkkien ansiosta.

Saatavuus: Rajoittamaton

Ennakkotilaustuotteen toimitusaika riippuu valmistajasta. Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Mikäli tuotteen kohdalla on saatavuus on Ennakkotilaa tuote, voit tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2020).

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BabyMatex