EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Deuter Rinkka Kid Comf, Graphite-Spring

Tuotenumero:038504-14420
229,00 €
Osamaksu 10,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Deuterin lastenkantorinkat ovat tunnettuja käyttäjäystävällisyydestään, korkeasta laadustaan sekä turvallisuudestaan. Deuter Kid Comfort - malliston kaikki rinkat ovat TÜV-hyväksyttyjä. Deuter Kid Comfort Air on uusi malli jossa huippuluokan ilmanvaihto lapsen ja kantajan mukavuudeksi. Tukeva rakenne varmistaa, että voit turvallisesti asettaa lapsen rinkkaan ja nostaa hänet sieltä pois. Anatomisesti muotoillut olkahihnat sekä hyvät säätömahdollisuudet tekevät kantamisesta erittäin miellyttävää. Lantiovyöt myötäilevät kantajan liikkeitä - ei kiristä tai paina. Taittuu kokoon kuljetusta ja säilytystä varten. Lisävarusteena ostettavissa aurinko-/sadesuoja.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Deuter
Ikäsuositus:Alk. 6 kk
Tuotteen mitat:70x43x34 cm
Tuotteen paino:2,82 kg