EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

OK Baby Pyöränistuin 10+, Musta/Harmaa

Tuotenumero:005722-52
99,00 € 79,00 €
Osamaksu 6,00 € / kk
Säästä 20,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Säädettävä OK Baby 10+ on kestävä ja turvallinen polkupyörän lastenistuin. Italiassa valmistetussa pyöränistuimessa on uusi veden- ja lämmönkestävä eriste istuimessa. ABS- systeemin ansiosta istuimen voi säätää 7 eri kaltevuuteen painopisteen muuttumatta. Pyöränistuimen kiinnitys on säädettävissä pituussuunnassa 8 eri kohtaan, mikä mahdollistaa tasapainon erilaisissa pyörissä. Pyöräilijä voi säätää istuinta kätevästä kahvasta lapsen istuessa istuimessa.

Saatavuus: 17

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:OK Baby
Ikäsuositus:9 kk - 6 v
Tuotteen alkuperämaa:Italia
Tuotteen mitat:70x41x58 cm
Tuotteen paino:3,7 kg
Tuotteen painoraja:9-22 kg

Tavaramerkki

Made in Italy - laatua ja designia Italiasta. Okbaby takaa korkeimman standardin luovuudessa, luotettavuudessa ja turvallisuudessa. Vauva- ja lastentarvikeala on herkkä ja vaativa. Okbabyn tuotteet ovat käytössä tuhansissa perheissä Italiassa, Euroopassa sekä muualla maailmassa. Yrityksen sitoutuminen tasaiseen laatuun sekä turvanormien noudattamiseen luo tarkkuutta ja designia. He kunnioittavat ympäristöä ja markkinoiden etiikkaa, lisäksi heidän tuotteitaan on palkittu lukuisilla palkinnoilla Euroopassa.