EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

KK Potkupyörä 2Way NEXT, Minttu

Tuotenumero:159120-11
49,90 €
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Tasapainopyörä jossa ei ole polkimia tai apupyöriä, on erinomainen oppimisväline tasapainon harjoitteluun sekä pyörällä ajamisen opetteluun. Tasapainon kehityttyä potkupyöräilyn avulla, on lapsen helppo siirtyä aikanaan oikealla polkupyörällä ajamiseen.

Kinderkraft 2Way NEXT potkupyörä on erinomainen valinta ensimmäiseksi potkupyöräksi; siinä on painopiste riittävän matalalla, ja runkoputki on muotoiltu siten, että lapsen on helppo nousta pyörän päälle omatoimisesti. Lisäksi ohjaustangon kulma on sopiva pienelle lapselle.

- Vankka rakenne

- Ikäsuositus 3+

- Renkaan koko 12"

- Pehmustettu satula

- Säädettävä istuinkorkeus

- Pehmeät kahvat

- Puhkeamattomat renkaat

- Kevyt teräsrunko

- Mukana kello

Saatavuus: 4

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Kinderkraft
Ikäsuositus:3v+
Tuotteen painoraja:35 kg