EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Inovi Cocoon Matkasänky, Sand

Tuotenumero:141100-06
129,00 € 64,50 €
Osamaksu 5,00 € / kk
Säästä 64,50 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Huom! Beigen värinen sänky on 2-laatua, kankaassa voi olla värivirheitä. Värivirheet ovat vain ulkoinen haittaa, jotka eivät haittaa käyttöä.

Inovi Cocoon on jaloilla seisova matkasänky vauvalle. Se on täydellinen matkakumppani lomamatkalla, mökillä, mummolassa, hoitopaikassa jne., mutta se sopii yhtä lailla kotona käytettäväksi varasänkynä. Jalkojen avulla sänky on korkeammalla joten vauvan hoitaminen on helpompaa.

Inovi Cocoon on varustettu kuomulla, joka tarjoaa suojaa kesäaikaan hyönteisiltä ja uteliailta eläimiltä ulkona käytettäessä. Sängyn mukana tulee kuljetuslaukku, ja näppärän pakkauskokonsa ansiosta kuljetat Cocoonia vaikka lentokoneen käsimatkatavaroissa.

Saatavuus: 12

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Inovi
Tuotteen mitat:Kasattuna 46x41x13 cm,p. 85, l. 47, k. 59
Tuotteen paino:3,7 kg
Tuotteen painoraja:10 kg