EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Matkasänky Drop side

Tuotenumero:098254-
79,00 €59,00
Osamaksu 5,00 € / kk
Säästä 20,00 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Käytännöllinen matkasänky, jota voi pitää myös vanhempien sängyn vieressä alaslaskettavan laidan ansiosta! Emma Dropside-matkasänky on helppokäyttöinen lastensänky, joka taittuu näppärästi kokoon kuljetusta varten.

Tämä Emma Matkasänky on varustettu nerokkaalla ominaisuudella, eli laskettavalla laidalla. Tämän ansiosta sängyn voi laittaa helposti vanhempien sängyn viereen, jolloin vauvan hoitaminen yöaikaan käy helposti. Mukana kiinnityshihna, joka laitetaan vanhempien sängyn patjan alle, jotta matkasänky pysyy paikallaan.

Sängyn mukana tuleva kätevä lisäpohja nostaa matkasängyn patjan ylemmälle tasolle, mikä helpottaa pienen vauvan hoitamista, kun ei tarvitse kumartua niin syvään. Kun lapsi kasvaa, ja oppii kääntymään, otetaan lisäpohja pois käytöstä, ja patja asetetaan normaalitasolle alas sängyn pohjalle.

Emma Matkasänky Dropside on helppo liikutella paikasta toiseen, sillä siinä on pyörät toisessa päässä. Pyörissä on myös lukitusmekanismi. Sängyn toisessa päädyssä on lisäksi vetoketjulla avattava aukko, josta lapsi voi itse ryömiä sitten kun on hieman isompi. Matkasängyn kokoontaittomekanismi on helppokäyttöinen, ja mukana tulee kuljetuspussi jossa sänkyä voi kuljettaa mukana matkoille, mökille ja mummolaan.

Sängyn patjan koko on noin 68x100 cm.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Tuotteen mitat:75,5x110x78 cm,Patjan koko 68x100cm

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.