EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Emma Matkasänky Drop side, Harmaa

Tuotenumero:098254-05
79,00 €
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Käytännöllinen matkasänky, jota voi pitää myös vanhempien sängyn vieressä alaslaskettavan laidan ansiosta! Emma Dropside-matkasänky on helppokäyttöinen lastensänky, joka taittuu näppärästi kokoon kuljetusta varten.

Tämä Emma Matkasänky on varustettu nerokkaalla ominaisuudella, eli laskettavalla laidalla. Tämän ansiosta sängyn voi laittaa helposti vanhempien sängyn viereen, jolloin vauvan hoitaminen yöaikaan käy helposti. Mukana kiinnityshihna, joka laitetaan vanhempien sängyn patjan alle, jotta matkasänky pysyy paikallaan.

Sängyn mukana tuleva kätevä lisäpohja nostaa matkasängyn patjan ylemmälle tasolle, mikä helpottaa pienen vauvan hoitamista, kun ei tarvitse kumartua niin syvään. Kun lapsi kasvaa, ja oppii kääntymään, otetaan lisäpohja pois käytöstä, ja patja asetetaan normaalitasolle alas sängyn pohjalle.

Emma Matkasänky Dropside on helppo liikutella paikasta toiseen, sillä siinä on pyörät toisessa päässä. Pyörissä on myös lukitusmekanismi. Sängyn toisessa päädyssä on lisäksi vetoketjulla avattava aukko, josta lapsi voi itse ryömiä sitten kun on hieman isompi. Matkasängyn kokoontaittomekanismi on helppokäyttöinen, ja mukana tulee kuljetuspussi jossa sänkyä voi kuljettaa mukana matkoille, mökille ja mummolaan.

Sängyn patjan koko on noin 68x100 cm.

Saatavuus: 27

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Emma
Tuotteen mitat:75,5x110x78 cm,Patjan koko 68x100cm

Tavaramerkki

Emma-tuotevalikoima koostuu laadukkaista ja käytännöllisistä lastenhoitotuotteista, jotka on suunniteltu suomalaisille lapsiperheille. Tuotemerkki on saanut alkunsa jo yli 20 vuotta sitten, ja tuotevalikoima laajenee jatkuvasti. Huolella valikoitu Emma-mallisto käsittää monipuolisesti kaikkea tuttipulloista lastenvaunuihin.