EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Najell Kantoreppu Omni

Tuotenumero:076100-
155,00 €99,00
Osamaksu 6,00 € / kk
Säästä 56,00 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Najell Omni on helppokäyttöinen kantoreppu, jota voidaan käyttää vastasyntyneestä alkaen, aina siihen saakka kunnes lapsi painaa 15 kg. Se on heti käyttövalmis vastasyntyneellä, ilman erillisiä lisäosia. Najell Omni-kantorepun avulla lasta voi kantaa sekä edessä että selässä. Käytettäessä kantajan rintapuolella, voi lapsi olla sekä kasvot kantajaan päin, että kantajasta poispäin.

Kun lapsi kasvaa ja voi istua selkä suorempana, otetaan käyttöön mukana tuleva, repun etupuolen taskussa sijaitseva istuintyyny. Tämän – sekä leveän lantiovyön - avulla lapsen paino jakautuu parhaalla mahdollisella tavalla, eikä kuormita kantajan selkää ja hartioita.

Selkäpuolella käytettäessä Omni on suunniteltu siten, että lapsen voi asettaa kantoreppuun kantajan etupuolella, jonka jälkeen kantoreppu vain käännetään selkäpuolelle, ilman apukäsiä. Leveä lantiovyö on mukava, ja jakaa painon tasaisesti kantajan lantiolle. Omni on valmistettu turvallisista ja tarkoin testatuista materiaaleista, jotka eivät sisällä haitallisia aineita.

Floridan Orlandossa sijaitseva The International Hip Dysplasia Institute suositteleekin Najell Omnia turvallisena rintareppuna lapsen lantiolle. Omnissa vauvan selkä asettuu suositeltuun ergonomiseen C-asentoon, ja lantio sekä polvet niille lempeään M-asentoon ("sammakkoasento").

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Najell
Tuotteen painoraja:0-15kg

Videot