EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Najell Kantoreppu Omni, Harmaa

Tuotenumero:076100-05
155,00 € 99,00 €
Osamaksu 6,00 € / kk
Säästä 56,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Najell Omni on helppokäyttöinen kantoreppu, jota voidaan käyttää vastasyntyneestä alkaen, aina siihen saakka kunnes lapsi painaa 15 kg. Se on heti käyttövalmis vastasyntyneellä, ilman erillisiä lisäosia. Najell Omni-kantorepun avulla lasta voi kantaa sekä edessä että selässä. Käytettäessä kantajan rintapuolella, voi lapsi olla sekä kasvot kantajaan päin, että kantajasta poispäin.

Kun lapsi kasvaa ja voi istua selkä suorempana, otetaan käyttöön mukana tuleva, repun etupuolen taskussa sijaitseva istuintyyny. Tämän – sekä leveän lantiovyön - avulla lapsen paino jakautuu parhaalla mahdollisella tavalla, eikä kuormita kantajan selkää ja hartioita.

Selkäpuolella käytettäessä Omni on suunniteltu siten, että lapsen voi asettaa kantoreppuun kantajan etupuolella, jonka jälkeen kantoreppu vain käännetään selkäpuolelle, ilman apukäsiä. Leveä lantiovyö on mukava, ja jakaa painon tasaisesti kantajan lantiolle. Omni on valmistettu turvallisista ja tarkoin testatuista materiaaleista, jotka eivät sisällä haitallisia aineita.

Floridan Orlandossa sijaitseva The International Hip Dysplasia Institute suositteleekin Najell Omnia turvallisena rintareppuna lapsen lantiolle. Omnissa vauvan selkä asettuu suositeltuun ergonomiseen C-asentoon, ja lantio sekä polvet niille lempeään M-asentoon ("sammakkoasento").

Saatavuus: 11

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Najell
Tuotteen painoraja:0-15kg

Videot