EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Lodger Shelter Mesh Sport, Gold harmaa

Tuotenumero:05621-0904
99,90 € 49,95 €
Osamaksu 5,00 € / kk
Säästä 49,95 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Lodgerin Shelter on innovatiivinen ja monikäyttöinen tuote; se toimii niin lämpöpussina vauvankaukalossa, kuin kätevänä kantoliinana. Shelterin käyttö on äärimmäisen mukavaa ja helppoa, sillä kädenkänteessä otat lapsen vauvanistuimesta ja kannat häntä Shelterin avulla. Hengittävän ja vilpoisan materiaalin ansiosta Shelter soveltuu käytettäväksi erityisesti kesäaikaan. Shelteriä voidaan käyttää lämpöpussina vauvanistuimessa vastasyntyneestä noin vuoden ikäiseksi asti. Kantoliinana tuotetta voi käyttää 3,5 - 8 kilon painoiselle lapselle, ja lantioreppuna siitä alkaen kun lapsi oppii itse istumaan, aina 12 kg:n painoon asti. Shelter on voittanut Baby Innovation -palkinnon vuonna 2007.

Saatavuus: 3

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lodger
Ikäsuositus:0 - 18 kk
Tuotteen painoraja:3,5 - 12kg

Videot

Tavaramerkki

Hollantilainen Lodger tekee elämisen helpoksi uusille vanhemmille. Tuotteet ovat kehitetty huolella optimaalisen mukavaksi ja turvalliseksi käytettäväksi kotona ja matkalla. Tuotekehityksen keskipiste on turvallisuudessa. Kaikki tuotteet ovat valmistettu neulekankaasta. Neulottu kangas on monella tapaa kudottua parempi, sillä se on lämpimämpi ja hengittää paremmin.