EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Aurinkolasit Julbo LOOP M, Pink/Violet

Tuotenumero:06631-32318
38,00 €
Osamaksu 5,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Julbo LOOP M-aurinkolasit suojaavat pienen lapsen herkkiä silmiä auringolta. LOOP M-aurinkolasit sopivat noin 1-3-vuotiaille lapsille. Julbon aurinkolaseissa on laadukkaat Spectron 4-suojauskategorian linssit, jotka suodattavat täydellisesti auringon haitalliset säteet.

Julbo LOOP M-aurinkolasit istuvat hyvin lapsen päähän, ja symmetristen kehysten ansiosta ne voi asettaa päähän kummin päin tahansa. Aurinkolaseissa on mukana säädettävä hihna, joiden avulla voi varmistaa aurinkolasien päässä pysymisen.

Saatavuus: 22

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Julbo
Ikäsuositus:1-3v