EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin Maxi-Cosi Rodi Airprotect 15-36kg

Tuotenumero:0247511-
189,00 €
Osamaksu 9,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Rodi AirProtect turvavyöistuin on ensimmäinen Maxi-Cosin turvaistuin jossa on hyödynnetty AirProtect -sivusuojaa. Istuimen pääntukeen on sijoitettu molemmin puolin AirProtect -tyynyt, jotka imevät itseensä törmäysenergiaa ja pienentävät siten törmäyksestä aiheutuvia päähän kohdistuvia voimia. Samalla nämä pehmeät AirProtect -tyynyt parantavat lapsen matkustusmukavuutta entisestään.

Rodi AirProtect -junioristuimen voi lisäksi helposti säätää istuma-asennosta mukavaan lepoasentoon. Selkänojan mittaa voi kasvattaa niin pituus- kuin leveyssuunnassa, jotta se olisi aina sopivankokoinen lapselle. Maxi-Cosi Rodi AirProtect on kevyt ja helppo siirtää autosta toiseen, sillä lapsi ja istuin kiinnitetään yhdessä auton turvavyöllä (ei Isofix-kiinnitystä).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Ikäsuositus:4 - 12 vuotta
Kiinnitystapa:Vyökiinnitys
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-36 kg
Ryhmä:2/3
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Alankomaat
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.