EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin Maxi-Cosi Rodi Airprotect 15-36k, Concrete Grey

Tuotenumero:0247511-158960
189,00 €
Osamaksu 9,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Rodi AirProtect turvavyöistuin on ensimmäinen Maxi-Cosin turvaistuin jossa on hyödynnetty AirProtect -sivusuojaa. Istuimen pääntukeen on sijoitettu molemmin puolin AirProtect -tyynyt, jotka imevät itseensä törmäysenergiaa ja pienentävät siten törmäyksestä aiheutuvia päähän kohdistuvia voimia. Samalla nämä pehmeät AirProtect -tyynyt parantavat lapsen matkustusmukavuutta entisestään.

Rodi AirProtect -junioristuimen voi lisäksi helposti säätää istuma-asennosta mukavaan lepoasentoon. Selkänojan mittaa voi kasvattaa niin pituus- kuin leveyssuunnassa, jotta se olisi aina sopivankokoinen lapselle. Maxi-Cosi Rodi AirProtect on kevyt ja helppo siirtää autosta toiseen, sillä lapsi ja istuin kiinnitetään yhdessä auton turvavyöllä (ei Isofix-kiinnitystä).

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Ikäsuositus:4 - 12 vuotta
Kiinnitystapa:Vyökiinnitys
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-36 kg
Ryhmä:2/3
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen alkuperämaa:Alankomaat
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.