EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin Graco Junior Basic, Midnight Black

Tuotenumero:002440-1701
99,00 €
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Junioristuin 4-12 -vuotiaalle lapselle. Selkänojan korkeus on säädettävissä lapsen kasvun mukaan. Vyönohjain pitää huolen auton kolmipistevyön oikeasta asettumisesta lapsen hartian päältä. Sivuilla mukitelineet. Suosittelemme kaikkia junioristuimia käytettäväksi aina selkänojan kanssa.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Graco
Ikäsuositus:4 - 12 vuotta
Kiinnitystapa:Vyökiinnitys
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-36 kg
Ryhmä:3
Sisältyvät varusteet:Mukiteline
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04