EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin Graco Affix, Stargazer

Tuotenumero:002447-1508
159,00 € 129,00 €
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 30,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Graco Affix on ryhmän 2/3 turvaistuin juniorille, eli 15 - 36 kg:n painoiselle lapselle. Turvaistuimessa on ISOSAFE -kiinnityskoukut, joiden avulla korokeistuimen saa kiinnitettyä auton ISOFIX -kiinnikkeisiin. Tällöin istuin pysyy aina turvallisesti autossa paikallaan, vaikka lapsi kiipeäisi itse istuimeen. ISOSAFE-kiinnityksen ansiosta istuinta ei myöskään tarvitse erikseen kiinnittää auton turvavyöllä autoon silloin kun lapsi ei matkusta siinä.

Graco Affix™ turvavyöistuimessa on erinomaiset sivutörmäyssuojat, sekä säädettävä pääntuki joka kasvaa lapsen mukana. Lapsen mukavuuteen on myös kiinnitetty erityistä huomiota, joten istuimessa on hyvin pehmustetut istuintilat, sekä erillinen mukiteline juomapullolle ja suljettava piilolokero pienille aarteille.

Saatavuus: 9

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Graco
Ikäsuositus:4 - 12 vuotta
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-36 kg
Sisältyvät varusteet:Mukiteline
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04