EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin Britax KidFix 2 XP SICT BS

Tuotenumero:0255222-
Alkaen 299,00 €
Osamaksu 12,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Turvavyöistuin, joka kiinnitetään autoon joko isofixillä tai auton turvavyöllä. Britax Kidfix II XP:ssä on uudenlaiset turvavyön ohjaimet ja reilut pehmusteet sekä olka- että lantiovyölle. SecureGuard-menetelmä takaa yksinkertaisella, helppokäyttöisellä, mutta nerokkaalla tavalla, ettei turvavyön lantio-osa purista lapsen vatsaa ja sisäelimiä epämukavasti tai vaarallisesti. Kidfix on v:n mallinen, eli levenee ylöspäin: kun niskatukea ja vyönohjainta nostetaan, hartioille tulee automaattisesti lisää tilaa.

Turvavyöistuinten tarkoitus on yleisesti, että lapsi istuu noin 3 – 4-vuotiaasta (15 kg) lähtien kasvot menosuuntaan, käyttäen auton turvavyötä, joka on tarkoitettu aikuiselle matkustajalle. Turvavyöistuinta käytetään noin 12-vuotiaaksi (36 kg) asti; se korottaa, antaa sivusuojan koko vartalon pituudelle ja ohjaa turvavyön kulkemaan oikein olkapään ja lantion päältä.

Tässä mallissa on ajanmukainen SICT-sivusuoja, joka pienentää törmäysvoimaa auton sisäpuolella sivuoven ja turvaistuimen välillä.

Kun Britax Kidfix II XP SICT on kiinnitettynä autoon isofixillä, se pysyy aina tukevasti paikoillaan, eikä ole irrallaan tyhjänäkään. Kidfixin ominaisuudet minimoivat väärinkäytön mahdollisuudet. Turvallista matkaa!

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Ikäsuositus:4 - 12 vuotta,4-12vuotta
Kiinnitystapa:Isofix
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-36 kg
Ryhmä:2/3
Tuotteen mitat:67-85x54x39 cm
Tuotteen paino:7,3kg
Tuotteen painoraja:36kg