EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin Britax KidFix 2 XP SICT BS, Grey Marble

Tuotenumero:0255222-1909
329,00 €
Osamaksu 13,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Turvavyöistuin, joka kiinnitetään autoon joko isofixillä tai auton turvavyöllä. Britax Kidfix II XP:ssä on uudenlaiset turvavyön ohjaimet ja reilut pehmusteet sekä olka- että lantiovyölle. SecureGuard-menetelmä takaa yksinkertaisella, helppokäyttöisellä, mutta nerokkaalla tavalla, ettei turvavyön lantio-osa purista lapsen vatsaa ja sisäelimiä epämukavasti tai vaarallisesti. Kidfix on v:n mallinen, eli levenee ylöspäin: kun niskatukea ja vyönohjainta nostetaan, hartioille tulee automaattisesti lisää tilaa.

Turvavyöistuinten tarkoitus on yleisesti, että lapsi istuu noin 3 – 4-vuotiaasta (15 kg) lähtien kasvot menosuuntaan, käyttäen auton turvavyötä, joka on tarkoitettu aikuiselle matkustajalle. Turvavyöistuinta käytetään noin 12-vuotiaaksi (36 kg) asti; se korottaa, antaa sivusuojan koko vartalon pituudelle ja ohjaa turvavyön kulkemaan oikein olkapään ja lantion päältä.

Tässä mallissa on ajanmukainen SICT-sivusuoja, joka pienentää törmäysvoimaa auton sisäpuolella sivuoven ja turvaistuimen välillä.

Kun Britax Kidfix II XP SICT on kiinnitettynä autoon isofixillä, se pysyy aina tukevasti paikoillaan, eikä ole irrallaan tyhjänäkään. Kidfixin ominaisuudet minimoivat väärinkäytön mahdollisuudet. Turvallista matkaa!

Saatavuus: {0}

Tilapäisesti ei saatavilla

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Ikäsuositus:4 - 12 vuotta
Kiinnitystapa:Isofix
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:9-36 kg
Ryhmä:2/3
Tuotteen painoraja:15-36 kg