EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin Britax KidFix 2 XP SICT BS, Black Marble

Tuotenumero:0255222-1608
329,00 € 239,00 €
Osamaksu 10,00 € / kk
Säästä 90,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Turvavyöistuin, joka kiinnitetään autoon joko isofixillä tai auton turvavyöllä. Britax Kidfix II XP:ssä on uudenlaiset turvavyön ohjaimet ja reilut pehmusteet sekä olka- että lantiovyölle. SecureGuard-menetelmä takaa yksinkertaisella, helppokäyttöisellä, mutta nerokkaalla tavalla, ettei turvavyön lantio-osa purista lapsen vatsaa ja sisäelimiä epämukavasti tai vaarallisesti. Kidfix on v:n mallinen, eli levenee ylöspäin: kun niskatukea ja vyönohjainta nostetaan, hartioille tulee automaattisesti lisää tilaa.

Turvavyöistuinten tarkoitus on yleisesti, että lapsi istuu noin 3 – 4-vuotiaasta (15 kg) lähtien kasvot menosuuntaan, käyttäen auton turvavyötä, joka on tarkoitettu aikuiselle matkustajalle. Turvavyöistuinta käytetään noin 12-vuotiaaksi (36 kg) asti; se korottaa, antaa sivusuojan koko vartalon pituudelle ja ohjaa turvavyön kulkemaan oikein olkapään ja lantion päältä.

Tässä mallissa on ajanmukainen SICT-sivusuoja, joka pienentää törmäysvoimaa auton sisäpuolella sivuoven ja turvaistuimen välillä.

Kun Britax Kidfix II XP SICT on kiinnitettynä autoon isofixillä, se pysyy aina tukevasti paikoillaan, eikä ole irrallaan tyhjänäkään. Kidfixin ominaisuudet minimoivat väärinkäytön mahdollisuudet. Turvallista matkaa!

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Ikäsuositus:4-12vuotta
Kiinnitystapa:Isofix
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-36 kg
Ryhmä:2/3
Tuotteen mitat:67-85x54x39 cm
Tuotteen paino:7,3kg
Tuotteen painoraja:36kg