EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvavyöistuin Britax Kid Fix SL, Moonlight Blue

Tuotenumero:025525-1801
169,00 € 119,00 €
Osamaksu 7,00 € / kk
Säästä 50,00 €
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Kid Fix SL on 4-12 vuotiaalle lapselle tarkoitettu turvavyöistuin jossa lapsi matkustaa kasvot menosuuntaan. Lapsi kiinnitetään kolmipisteturvavyöllä ja istuin optimoi sen sopivaksi lapsen käyttöön. Istuin sopii kaikkiin autoihin ISOFIT- tai turvavyöasennuksella.

Istuimen selkänoja on muotoiltu V-malliseksi soveltuakseen lapsen kasvuun. Niska- ja sivutuet ovat suunniteltu turvallisiksi niin että ne säilyttävät hyvän tukevan istuma-asennon. Niskatuen korkeutta voi säätää lapsen kasvun mukaan.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Painoryhmä kasvot menosuuntaan:15-36 kg
Tuotteen paino:6,4 kg
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04