EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Marble I-Size+Jalusta

Tuotenumero:0248506-
419,00 €335,20
Osamaksu 13,00 € / kk
Säästä 83,80 €
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Marble-turvakaukalo tarjoaa parasta mukavuutta vauvalle, sillä selkänoja kääntyy alas lähes täyteen makuuasentoon (157 astetta). Tämän ansiosta pienellä vauvalla on terveellinen ja mukava nukkuma-asento käytössä niin autossa, kuin sen ulkopuolellakin. Maxi-Cosi Marble sopii käytettäväksi vastasyntyneestä alkaen, aina noin vuoden ikään asti (max. pituus 75cm).

Turvakaukalon hyvin pehmustettu istuinkangas sekä vauvatuki varmistavat sen, että lapsella on miellyttävät oltavat istuimessa. Lisäksi suuri aurinkokuomu suojaa häikäisyltä aurinkoisina päivinä. Maxi-Cosi Marble voidaan kiinnittää myös sellaisiin vaunu- ja ratasmalleihin, jotka ovat Maxi-Cosi yhteensopivia.

Maxi-Cosi Marble on hyväksytty uusimman i-Size standardin mukaan, ja se toimitetaan aina yhteensopivan Isofix-telakan kanssa. Isofix-asennusjalusta helpottaa kaukalon käyttöä, sekä lisää turvallisuutta, sillä sen avulla voit olla varma että kaukalo on kiinnitetty oikein autoon.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Kiinnitystapa:Isofix
Säädettävä istuinkulma:Kyllä

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.