EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvakaukalo Maxi-Cosi Rock I-Size, Frequency Black

Tuotenumero:0248555-197391
239,00 € 169,00 €
Osamaksu 8,00 € / kk
Säästä 70,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Rock-turvakaukalo tarjoaa suojaisan ja mukavan ympäristön vastasyntyneelle. Se suojaa vauvaa tehokkaasti iskuja vaimentavien materiaalien ja korkeiden sivusuojien ansiosta. Uuden vauvapehmusteen ansiosta pieni vauva matkustaa kaukalossa mukavasti ja turvallisesti. Vauvapehmuste voidaan irrottaa kun lapsi kasvaa, jotta kaukaloon saadaan lisää tilaa. Vauvapehmustetta käytetään kun lapsi on 45-60 cm pitkä. Kaukalo soveltuu vauvalle aina 75 cm pituuteen asti (max. paino 12 kg).

Maxi-Cosin kaukalot ovat laajasti yhteensopivia eri vaunumerkkien kanssa, joten niiden käyttö on helppoa ja mukavaa myös auton ulkopuolella, kun napsautat vain kaukalon kiinni vaunun runkoon. Tarkista vaunumallikohtainen yhteensopivuus jälleenmyyjältäsi.

Maxi-Cosi Rock on osa 2WayFix - tuoteperhettä. Maxi-Cosi suosittelee Rock - kaukalon käyttöä yhdessä 2WayFix - jalustan kanssa, joka tarjoaa ISOFIX-kiinnityksen sekä erittäin kätevän autoon asennuksen. Jalusta myydään erikseen. Samaan jalustaan voidaan myöhemmin ostaa 2Way Pearl - turvaistuin, jossa lapsi matkustaa aina neljävuotiaaksi saakka.

Maxi-Cosi Rock on uuden i-Size standardin mukaan hyväksytty (yhdessä jalustan kanssa). Istuin voidaan kiinnittää autoon myös auton 3-pisteturvavöillä, mikäli jalustaa ei ole käytössä. Maxi-Cosi Rock on myös hyväksytty lentokonekäyttöön!

Saatavuus: 4

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:0-12 kk
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Lapsen pituus:45-75 CM
Tuotteen mitat:44x67x56 cm
Tuotteen paino:3,9 kg
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.