EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvakaukalo Maxi-Cosi Pebble

Tuotenumero:0246301-
239,00 €
Osamaksu 10,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Pebble - turvakaukalo kuuluu monipuoliseen FamilyFix-tuoteperheeseen. FamilyFixin ajatuksena on että tarvitaan vain yksi Isofix-jalusta, johon kiinnitetään aluksi vauvakaukalo ja myöhemmin lapsen kasvaessa, jalustaan voi hankkia siihen sopivan isomman istuimen. Maxi-Cosi Pebble on huippuluokan turvakaukalo vastasyntyneelle, ja se tarjoaakin parasta turvallisuutta sekä mukavuutta pienokaiselle. Hyvin muotoiltu pääntuki estää pienen vauvan pään heilumisen, ja pepun alla on irrotettava tukityyny, joka loiventaa istuinkulmaa käytettäessä kaukaloa vastasyntyneelle.

Ainutlaatuiset automaattivyöt lisäävät käyttömukavuutta huomattavasti, sillä niiden ansiosta vyöt eivät koskaan katoa lapsen alle, vaan ne pysyvät aina poissa tieltä kun lasta asetetaan kaukaloon tai hänet nostetaan sieltä pois. Maxi-Cosi Pebblessä on tottakai myös integroitu aurinkosuoja, joka kiinnittyy kantokahvaan. Turvallisuutta ja helppokäyttöisyyttä lisää osaltaan kaukaloon erikseen hankittava Isofix-jalusta, jonka avulla istuimen kiinnittäminen autoon käy kädenkäänteessä. Istuimen voi toki kiinnittää autoon ilman jalustaa,jolloin asennukseen käytetään auton 3-pisteturvavyötä.

Yhteensopiva seuraavien Maxi-Cosi - jalustojen kanssa: EasyBase 2, FamilyFix, 2WayFix

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:0-12 kk
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Painoryhmä selkä menosuuntaan:0-13 kg
Ryhmä:0/0 +
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja,Tukityyny/pehmuste,Vyönpehmusteet
Tuotteen alkuperämaa:Alankomaat
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04

Videot

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.