EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvakaukalo Graco SnugRide R44, Midnight Black

Tuotenumero:002411-1701
199,00 € 99,00 €
Osamaksu 6,00 € / kk
Säästä 100,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Helppokäyttöinen turvakaukalo vastasyntyneelle. Graco SnugRide R44 soveltuu vauvalle 0-13 kg, ja siinä on miellyttävä sisäpehmuste jonka voi irrottaa lapsen kasvaessa. Säädettävä aurinkosuoja ja ergonomnen kantokahva lisäävät käyttömukavuutta. Turvallisuudesta huolehtii EPS-vaahto joka imee törmäyksestä aiheutuneita voimiaitseensä suojaten kaukalossa matkustavaa vauvaa. Kaukalo kiinnitetään autoon auton 3-pisteturvavyön avulla.

Graco SnugRide on varustettu Click Connect - kiinnityksellä, joten se voidaan kiinnittää myös kaikkiin uudempiin Gracon lastenvaunuihin ja -rattaisiin joissa tämä kiinnitysmekanismi.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Graco
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:0-12 kk
Kiinnitystapa:Vyökiinnitys
Painoryhmä selkä menosuuntaan:0-13 kg
Turvaistuimen asennusjalusta:Jalusta lisävarusteena
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04