EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvakaukalo Graco SnugRide I-Size+Ba, Midnight Black

Tuotenumero:002415-1701
499,00 € 249,00 €
Osamaksu 10,00 € / kk
Säästä 250,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Uusi i-Size-standardin mukaan hyväksytty turvakaukalo, joka tarjoaa tavallista enemmän matkustustilaa vauvalle.

Mukavuus

Graco Snugride i-Size on varustettu muhkealla pehmusteella, jonka avulla tila pienenee vastasyntyneelle sopivaksi. Turvakaukalon mukana tulee helppokäyttöinen jalusta, joka asennetaan autoon käyttäen ISOFIX-kiinnitystä. Jalusta on säädettävissä 7 eri asentoon, jotta lapselle tulee enemmän jalkatilaa hänen kasvaessa.

Turvallisuus

Tämä turvakaukalo on testattu vaativilla testeillä, jotta se täyttäisi UNECE-Reg.129 sekä BS-EN-12790 turvastandardien vaatimukset. Korkeat sivusuojat tarjoavat parasta suojaa sivuttaissuunnassa. Iskuja vaimentaa EPP-materiaali.

Käyttö

Snugride i-Size on varustettu uudella Click&Connect-kiinnitysjärjestelmällä, jonka avulla kaukalon voi kiinnittää sellaisiin Gracon rattaisiin joissa on tämä sama kiinnitysjärjestelmä.

Saatavuus: 4

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Graco
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:0-18kk
Kiinnitystapa:Isofix
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja,Tukityyny/pehmuste,Vyönpehmusteet
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tukijalka sisältyy:Kyllä
Tuotteen mitat:54x35x72 cm
Tuotteen paino:12,3 kg
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta sisältyy
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Videot