EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvakaukalo Britax SHR Baby safe 2, Cosmos Black

Tuotenumero:02511-1601
199,00 € 149,00 €
Osamaksu 8,00 € / kk
Säästä 50,00 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax Baby Safe Plus -vauvakaukalo jossa on yhdellä kädellä käytettävä kahva. Kahvan avulla kaukaloa on helppo käyttää yhdessä rattaiden kanssa, sillä irrotus tapahtuu yhdellä kädellä. Kaukalossa on lisäksi hyvät sivutörmäyssuojat, sekä säädettävä pääntuki. Lisävarusteena ostettavissa joko vyö- tai ISOFIX -kiinnitteinen jalusta, mikä helpottaa istuimen päivittäistä käyttöä.

Saatavuus: 2

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:0 - 10 kk
Kiinnitystapa:Isofix,Vyökiinnitys
Painoryhmä selkä menosuuntaan:0-13 kg
Ryhmä:0/0 +
Sisältyvät varusteet:Aurinkosuoja,Tukityyny/pehmuste
Tuotteen paino:3,9 kg
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.,Jalusta lisävarusteena
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04