EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Maxi-Cosi Pearl Pro

Tuotenumero:0248797-
339,00 €
Osamaksu 13,00 € / kk
Valitse tuote Vaihtoehdot
Jaa:

Tuotekuvaus

Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size tarjoaa huippuluokan turvallisutta selkä menosuuntaan, alkaen puolivuotiaalle lapselle ja jopa neljävuotiaaksi saakka. Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size-istuin kiinnitetään autoon Isofixillä aina yhdessä asennusjalustan kanssa (jalustat myydään erikseen), ja se on hyväksytty uusimman i-Size (R129) - standardin mukaan 67-105 cm pituiselle lapselle selkä menosuuntaan. Istuin voidaan myös tarvittaessa kääntää helposti kasvot menosuuntaan (84-105cm).

Pearl Pro i-Size tarjoaa helppokäyttöisyyttä automaattivöillä, jotka pysyvät auki kun asetat lapsen istuimeen. Vöiden korkeus sekä pääntuki voidaan säätää erittäin helposti korkeussuunnassa lapsen kasvaessa. Isofix-kiinnitys takaa turvallisen ja nopean asennuksen, ja 3WayFix-jalustan ääni- sekä valo-ilmaisimet kertovat että asennus on oikein. Maxi-Cosi Pearl Pro i-Size tarjoaa lapselle erinomaista matkustusmukavuutta neljällä eri kallistusmahdollisuudella, kaikki asennot ovat käytettävissä kumpaankin suuntaan matkustaessa.

Yhteensopiva Maxi-Cosi 3wayFix, 2wayFix ja FamilyFix One i-Size jalustojen kanssa.

Lapsen maksimipaino 18,5 kg.

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:6 kk - 4 v
Istuinasentojen lukumäärä:4
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:67-105 CM
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta lisävar.
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.