EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin Britax Dualfix I-Size, Blue Marble

Tuotenumero:025251-1802
629,00 €
Osamaksu 21,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Britax Dualfix i-Size on turvaistuin, jonka voi asentaa joko selkä tai kasvot menosuuntaan. Se soveltuu vastasyntyneestä alkaen (lapsen pituus >40cm) käytettäväksi selkä menosuuntaan, jopa 105cm pituuteen asti. Istuimen voi kääntää kasvot menosuuntaan silloin kun lapsi on 76-105cm pitkä.

Jotta jokapäiväinen autoilu olisi mahdollisimman mukavaa sekä vaivatonta, kääntyy Britax Dualfix i-Size 360 astetta jalustassaan. Voit kääntää turvaistuimen aina sivusuunnassa auton ovea kohti, niin että lapsen asettaminen istuimeen ja sieltä pois käy mukavasti.

Britax Dualfix i-Size on hyväksytty uusimman i-Size - turvaistuinstandardin mukaan. Se tarjoaa integroidun SICT-sivutörmäyssuojan sekä Römerin Pivot Link-järjestelmän, jotka pitävät huolen siitä että lapsesi on suojattu parhaalla mahdollisella tavalla.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Britax
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:0-4 v
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:40-105CM
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen paino:15kg
Turvaistuimen asennusjalusta:Isofix-jalusta sisältyy
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size