EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Turvaistuin BeSafe Izi Modular X1 I-Size, Cloud Melange

Tuotenumero:0186601-20011
399,00 €
Osamaksu 15,00 € / kk
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Uusi päivitetty versio suositusta BeSafe iZi Modular-turvaistuimesta. Tässä uudessa X1-mallissa on kolme uudistusta;

1. Dynamic Force Absorber - suojaus pääntuessa vie sivutörmäyssuojan uudelle tasolle

2. Sipe Imact Protection SIP+ -sivutörmässuoja on varustettu uudella kiinnitysmekanismilla

3. Ergo-Move olkapehmusteet jotka on muotoiltu tarjoamaan enemmän liikkumatilaa lapsen käsille

BeSafe iZi Modular X1 i-Size on huippuluokan turvaistuin, joka on erittäin käyttäjäystävällinen sekä turvallinen. BeSafe iZi Modular X1 i-Size on uusimman i-Size asetuksen mukaan hyväksytty, ja se tarjoaa erinomaiset tilat lapselle matkustaa turvallisimmalla mahdollisella tavalla jopa neljään ikävuoteen saakka.

BeSafe iZi Modular X1 i-Size toimii lapsella selkä menosuuntaan alkaen noin 6 kuukauden iästä ja istuimen voi tarvittaessa kääntää myös kasvot menosuuntaan lapsen ollessa yli 15 kuukauden ikäinen. Suosittelemme kuitenkin selkä menosuuntaan- asennusta mahdollisimman pitkään. Istuimen kallistuskulmaa voi säätää siten, että lapsella on aina mukavat oltavat autossa niin hereillä kuin nukkuessa.

iZi Modular X1 i-Size-turvaistuin kiinnittyy autoon erikseen hankittavalla BeSafe iZi Modular asennusjalustalla.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BeSafe
Asennussuunta:Kasvot menosuuntaan,Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:6kk-4v
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:61-105cm
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Tuotteen mitat:60x44x50cm
Tuotteen painoraja:18kg
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Tavaramerkki

BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksellaBeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.