Tuoteryhmät

Turvaistuin BeSafe Izi Kid I-Size X2, Fresh Black Cab

Tuotenumero:0186501-1464
599,00 €
Osamaksu 20,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Testivoittaja! BeSafe iZi Kid X2 i-Size on selkä menosuuntaan asennettava, turvallisuudesta parhaan arvosanan saanut turvaistuin 1-4-vuotiaalle lapselle. Uutena ominaisuutena tässä istuimessa on edeltäjäänsä nähden integroitu tukijalka, säädettävät ISOFIX-kiinnikkeet sekä SIP-sivutörmäyssuoja. Säädettävien ISOFIX-kiinnikkeiden ansiosta voit säätää lapsen jalkatilaa autossa, mahdollistaen selkä menosuuntaan matkustamisen jopa neljävuotiaaksi saakka.

iZi Kid X2 i-Size - turvaistuimessa on uusi SIP+ sivutörmäyssuoja, joka varmistaa parhaan mahdollisen suojan lapselle sivutörämyksen varalta. BeSafe iZi Kid X2 on hyväksytty uusimpien turvallisuustandardien UN r129 (i-Size) mukaan, ja lisäksi se on niittänyt menestystä riippumattomien testilaitosten testeissä. BeSafe iZi Kid X2 i-Size onkin saanut Plus-testi hyväksynnän, sekä parhaan arvosanan ADACin kuluttajatestissä.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:BeSafe
Asennussuunta:Selkä menosuuntaan
Ikäsuositus:6 kk - 4 v.
Kiinnitystapa:Isofix
Lapsen pituus:61-105 CM
Painoryhmä selkä menosuuntaan:0-18 kg
Säädettävä istuinkulma:Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä:i-Size

Videot

Tavaramerkki

BeSafe - turvallista mukavuutta jo yli 50 vuoden kokemuksella

BeSafe tunnettiin ennen HTS-nimellä ja valmistajalla on jo yli 50 vuoden kokemus auton turvaistuinten valmistuksesta pohjolan oloihin - Pohjolasta.

BeSafe on tunnistanut jo hyvissä ajoin pohjolan erilaisen liikennekulttuurin, riskit ja liikennekäyttäytymisen, mistä johtuen he ovat korostaneet turvaistuimissaan mahdollisimman pitkään tapahtuvaa selkä menosuuntaan matkustamista. Norjalainen BeSafe on myös tarjonnut jo pidemmän aikaa kaikkiin istuinluokkiin huipputurvallisuutta helppo- ja varmakiinnitteisillä Isofix-istuimillaan.

2015 loppuvuodesta BeSafe on tuonut markkinoille myös odotetun i-Size standardin mukaisen tuoteperheen. Uudet monipuoliset i-Size istuimet pitävät BeSafe:n edelleen loistavana ja nykyaikaisena vaihtoehtona pienokaisen turvaistuimen valmistajaksi.