EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kaukalopussi Voksi Move, Grey

Tuotenumero:01813190-1981
99,00 €
Osamaksu 6,00 € / kk
Jaa:

Tuotekuvaus

Kun turvakaukaloa käytetään sekä autossa että auton ulkopuolella esimerkiksi vaunuihin kiinnitettynä, on sopivan lämpötilan säilyttäminen erityisen tärkeää lapsen mukavuuden vuoksi. Juuri siksi Voksi Move kaukalolämpöpussissa on käytetty villaa alaosan täytteenä. Villa imee itseensä kosteutta lapsen iholta, joten lapsi pysyy kuivana ja lämpimänä niin ulkona kuin auton sisällä.Ylellisen Voksi Move - kaukalopussin ulkopinta on tuulelta suojaavaa materiaalia, ja sisäpinta on pehmeää puuvillaflanellia joka on miellyttävä ihoa vasten. Luonnonmateriaalit takaavat lapselle miellyttävät ja hengittävät olot: päälliosan täytteenä on 70 % untuvaa/30 % höyhentä, ja alaosan täyte on 100 % villaa. Voksi Move -untuvapussissa on aukot kaukalon 5-pistevaljaille, ja se on muotoiltu istumaan turvakaukaloon.

Tilapäisesti saatavilla 0

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Voksi
Materiaali:Alaosan täyte: villaa,Päälliosan täyte: untuvaa
Tuotteen mitat:42x80 cm