EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Kapalo Lodger Wrapper Motion, Citrus

Tuotenumero:05612-1249
59,90 € 17,97 €
Osamaksu 4,00 € / kk
Säästä 41,93 €
Vain 1 varastossa
Jaa:

Tuotekuvaus

Lodgerin kehittämä Wrapper Motion on monipuolisempi huopa vauvallesi kuin uskallat toivoakaan! Voit käyttää sitä ulkovaatteiden sijaan kietaisuhuopana lapsella niin turvaistuimessa, vaunuissa kuin matkasängyssäkin. Lisämukavuudeksi ja lämmönpitävyyden vuoksi voit helposti muotoilla päänympäryksen hupuksi. Lisäksi Wrapper Motion toimii ihanan pehmeänä vaipanvaihto- tai leikkialustana!

Turvallisuusnäkökulma on myös tärkeä asia, siksi Lodger on kehittänyt Wrapper Motionin niin, että huovan alaosasta saa muotoiltua "lahkeet", ja turvaistuimen vyöt kulkevat huovan päältä, jolloin vyöt sekä niiden lukko-osa ovat koko ajan näkyvillä ja helposti avattavissa hätätilanteen sattuessa. Wrapper Motionissa on kaksi kerrosta ensiluokkaista 160 gr fleeceä. Lapsi pysyy huovan sisällä lämpimänä, mutta se on kuitenkin hengittävä.

Saatavuus: 1

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Lodger
Ikäsuositus:0 - 10 kk
Materiaali:100 % polyester

Videot

Tavaramerkki

Hollantilainen Lodger tekee elämisen helpoksi uusille vanhemmille. Tuotteet ovat kehitetty huolella optimaalisen mukavaksi ja turvalliseksi käytettäväksi kotona ja matkalla. Tuotekehityksen keskipiste on turvallisuudessa. Kaikki tuotteet ovat valmistettu neulekankaasta. Neulottu kangas on monella tapaa kudottua parempi, sillä se on lämpimämpi ja hengittää paremmin.