EtusivuMyymälätTarjouksetUutisetYhteystiedot
Käyttäjätili

Tuoteryhmät

Maxi-Cosi Familyfix jalusta

Tuotenumero:0246330-
209,00 €167,20
Osamaksu 8,00 € / kk
Säästä 41,80 €
Jaa:

Tuotekuvaus

Isofix-kiinnitteinen jalusta, jossa liikuteltava telakka. Telakan ansiosta kaukalon käyttöaika pitenee jopa reiluun vuoteen, koska jalkatilaa saadaan säädettyä lisää huomattavasti.

Tähän jalustaan sopii turvakaukaloista Cabriofix ja Pebble (Huom! Ei Pebble Plus). Myös 9-18 kg hyväksytty kasvot menosuuntaan asennettava Maxi-Cosi Pearl turvaistuin sopii tähän jalustaan (Huom! Ei 2Way Pearl).

FamilyFix -jalustassa on sekä ääni- että valomerkit, joiden avulla käyttäjä voi varmistua siitä, että sekä jalusta että istuin ovat kumpikin oikein asennettu autoon.

Saatavuus: 13

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Lue lisää

Huomaa että myös myymälöissä olevat mallikappaleet lukeutuvat alla oleviin saatavuusmääriin. Myymäläkappaleet kuitenkin pyritään vaihtamaan usein, ja ne ovat aina uusia, käyttämättömiä tuotteita jotka on koottu näytille. Mikäli haluat myymälästä noutaessasi tuotteen laatikossa, varmista se etukäteen ottamalla yhteyttä suoraan myymälään.

Tuotteiden saatavuus verkkokaupassamme sekä myymälöissämme voi vaihdella. Myymäläkohtainen saatavuus näytetään alla, huomioi kuitenkin että emme voi taata näiden tietojen paikkansapitävyyttä kaikissa tilanteissa. Toisinaan tuotteet saattavat esimerkiksi tuotannollisten syiden vuoksi olla tilapäisesti loppuunmyyty. Mikäli tilattu tuote on tilapäisesti loppunut, pyrimme ilmoittamaan tämän asiakkaalle välittömästi tilanteen havaittuamme.

Mikäli tuotteen kohdalla on myymälän saatavuus 0 kpl, voit kuitenkin tilata tuotteen sillä sitä voidaan tilata keskusvarastolta tai valmistajalta. Tarkempi toimitusaika ilmoitetaan kun olemme vastaanottaneet tilauksesi. Jos tuotetta on tulossa myymälään näytetään joko arvioitu saapumispäivämäärä tai viikko (esim. 30.2017).

Ominaisuudet

Tuotemerkki:Maxi-Cosi
Kiinnitystapa:Isofix
Tukijalka sisältyy:Kyllä
Turvaistuimen hyväksyntä:ECE R44.04

Videot

Tavaramerkki

Maxi-Cosi on yksi maailman tunnetuimpia lastentuotebrändejä, ja se on osa Dorel Juvenile -konsernia. Dorel Juvenile:n tavoitteena on olla markkinoiden vertailuarvo innovaatioiden ja turvallisuuden osalta. Maxi-Cosin palkitut turvaistuimet sekä muut tuotteet ovat pitkällisen tuotekehityksen tulosta, ja siksi ne ovatkin sekä vanhempien että lasten rakastamia ympäri maailman.